keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Ja joulukin meni jo...

Meillä on vietetty joulua varsin perinteisesti. Massut täynnä jouluruokia, lahjat avattu ja kuusesta tippunu kaikki neulaset. Ihan mukavaa on ollut.

Urhon on kotiutunut kivasti ja täytyy todeta, että olen todella ihastunut tohon palleroon. Pääasiassa Urtsi on viettänyt joulua ulkona, lumessa telmien muiden koiruuksien kanssa, mutta välillä herra on pitänyt kiskoa sisään lämmittelemään (ja aiheesta kuvia postauksen lopussa).
Muuten tuo ulkona pyöriminen olisikin minun kannaltani taivaallista, mutta voitte vain arvata kuinka ärsyttävää on poistaa lumipaakkuja näistä turkkirotuisista...
En valita.

Kuten Badi jo tossa mainitsikin, Urhon lisäksi laumaan on muuttanut partisneiti Bree. Varsin veikeä tapaus tämäkin neitonen.

Breen ja Urhon lisäksi Cararraan tulee vielä luultavasti Aamulta (Oivan kasvattaja) partacollie-pupsi ihan jalostuskäyttöön. Pokan (ja toivottavasti Oivan siskon, Linan) pentu. Katsellaan vielä tuota sukupuolta, kun yritetään löytää rakenteeltaan, terveydeltään ja luonteeltaan pentueen paras pentu...

Vielä Badin edelliseen viestiin viitaten, voin allekirjoittaa hänen sanansa siitä, että minulla olisi liikaa kisattavia koiria. Toisaalta en kyllä tiedä. Kaikki koirat kisaa suht eri lajeissa (toko ja agi kyllä tuo vähän ongelmia) ja onneksi kasvattajat jaksavat auttaa ja tukea vaikeina hetkinä. Itseasiassa olen myös päättänyt, etten ota vähään aikaan mitään "väärän rotuista" koiraa.

Ja Cararran seuraavista pentuista sen verran, että B-pentue tulee varmaankin syntymän vuoden 2011 loppupuolella, ellei sitten päätetä pennuttaa Pinni-polskia. Jää nyt sitten nähtäväksi, mutta jos pentu kiinnostaa jostakin kasvattamistamme roduista (parta, schape, pon) niin ottakaa rohkeasti yhteyttä sähköpostimme.

Ja nyt niitä lupaamiani kuvia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti